Siste innlegg

Vaser til alle anledninger
  • 15 Dec, 2021

På utkikk etter noe spesielt? Vaser til alle anledninger finner du hos oss i Auksjonsboden. Enten du trenger enn vennegave, noe til deg selv eller noe til hjemmet - her er det mye å velge mellom. Et god tips er å ha flere så du kan ha til både en blomst, markblomster og større buketter. Hos oss finner du de i alle fasonger, størrelser og farger. De er også dekorative i seg selv så pynt opp hyller, benker og bord.

By på gammelt og nytt
  • 09 Dec, 2021

Det finnes omtrent ingen grenser for hva slags spennende gjenstander du vil finne om du går på auksjoner. Gammelt og nytt går under hammeren, og særlig om du søker på auksjonssider på internett vil du finne de merkeligste ting. Det sies at en manns skrot er en annen manns gull, og graver du kan du finne skatter. Det kan virke som mange tror auksjoner stort sett handler om antikviteter og kunst, og det er selvfølgelig mye gammelt og nytt fra kunstverdenen som blir solgt.

Auksjoner i Oslo
  • 09 Nov, 2021

På Auksjonsboden er stedet for deg som liker alt av småting til hjemmet. Vi fører alt fra bøker til lamper. Lengter du etter hjemmehygge så ta turen innom oss i dag. Hos oss får du fine ting til gode priser og et unikt håndplukket utvalg. Hygge i hver krokNå er høsten her med lange mørke kvelder og du har den perfekte anledningen til å gjøre det ekstra hjemmekoselig. Ikke vent til desember med å pynte og gjøre det enda lunere i hver minste krinkel og krok.

Auksjon på nett
  • 14 Oct, 2021

Er du på jakt etter noe helt nytt? Da er det bare å prøve seg på auksjon på nett. Dette fordi du garantert vil ha muligheten til å finne noen kupp som passer for deg og ditt liv. Kanskje du er på jakt etter møbler eller noe helt annet? Uansett vil du finne en del greier på auksjon. Hvorfor prøve seg på auksjon?Det som er spennende med å prøve seg på en auksjon er at man har muligheten til å gjøre seg et kupp.

Moro med auksjoner på nett
  • 19 Mar, 2021

Her på Auksjonsboden er vi som regel mest glade i ekte, fysiske auksjoner. I løpet av det siste året har vi beveget oss mer mot auksjoner på nett, noe som byr på både fordeler og ulemper. Fordeler med auksjoner på nettDet aller beste med auksjoner på nett, er at de er mye mer tilgjengelige. Man trenger ikke bruke tid på å komme seg rundt, og det gjør at man kan besøke flere på en dag.

Auksjoner under korona - Mange muligheter
  • 19 Mar, 2021

Siden mange sluttet å gå på auksjoner under Korona pandemien, og de ofte måtte stenge, har markedet for digitale auksjoner blitt mye større. Ved å video- overføre auksjoner kan man nå ut til et større publikum Forskjellige typer auksjoner under KoronaDet er jo lenge siden de første internettauksjonene begynte å dukke opp. Mange auksjoner under korona har blitt flyttet over til en internettbasert platform, noe som byr på fordeler og ulemper.