Moro med auksjoner på nett

  • 19 Mar, 2021

Her på Auksjonsboden er vi som regel mest glade i ekte, fysiske auksjoner. I løpet av det siste året har vi beveget oss mer mot auksjoner på nett, noe som byr på både fordeler og ulemper.

Fordeler med auksjoner på nett

Det aller beste med auksjoner på nett, er at de er mye mer tilgjengelige. Man trenger ikke bruke tid på å komme seg rundt, og det gjør at man kan besøke flere på en dag.

Auksjoner på nett er tilgjengelige for mange flere, og ønsker du å selge noe, er det ofte bedre muligheter for å få en skikkelig høy pris når flere har sjansen til å by.

Enkelte ulemper er det også

På internett går alt litt tregere, og det kan ta dager før noe blir solgt. Auksjonsboden er jo mer kjent for raske auksjoner, der alt må selges s amme dag.

Nettauksjoner gir også muligheter for litt mer uærlige individer. Det er lettere å opprette en falsk auksjon og prøve å selge noe man ikke har, eller gjenstander som rett og slett er forfalskninger.

Finn ekte varer

Mer kjente auksjoner på nett har flere sikkerhetsmekanismer bygd inn for at handelen skal gå tryggere for seg. Likevel er det fortsatt bedre når man kan se at det man kjøper fysisk er tilstede.