Sopp på tur: 11 smakfulle og sikre matsopper (Anne Elisabeth Scheen): «Sopp på tur. 11 smakfulle og sikre matsopper» er en hendig liten bok som passer perfekt i kurven eller sekken når du skal på sopptur. Med tekst, bilder og piktogrammer, beskriver forfatteren de 11 soppenes kjennetegn, sesong, utbredelse og voksested. Hun har også tatt med noen forvekslingsarter man bør kjenne til. De 11 soppene er sikre å plukke og spise, og med den lille soppboken som trygg veileder, er det bare å dra på sopptur. I boken er det også tips om konservering og oppbevaring av sopp. Spiseligheten til soppene i denne boken følger en normliste som ble oppdatert i 2017, og som brukes av soppkontrollører over hele landet. Anne Elisabeth Scheen er soppsakkyndig og en av landets rundt 300 autoriserte soppkontrollører. Hun er styremedlem i Oslo og omland sopp- og nyttevekstforening, flittig hobbykokk og en erfaren kursholder av både sopp- og matkurs. Hun er også en ivrig naturfotograf, med flere utstillinger bak seg.