Urter og spiselige blomster (Tommy Tønsberg, Kenneth Ingebretsen): Urter kan forvandle selv den kjedeligste rett til et festmåltid!Dyrk din egen basilikum, koriander, løpstikke og mynte. Urter er enkle å så, og det er morsomt å lage sine egne planter. Mange urter kan du formere med stiklinger. Du kan også tørke krydderurter og bevare litt av sommerens smak til resten av året.Spiselige blomster brukes ofte i salater og som pynt på kaker og desserter. Prøv for eksempel blomkarse, kornblomst, ringblomst og stemorsfiol. De gir maten farge, og selv om de kanskje ikke smaker så mye, vil de garantert lokke fram et smil.Her er tipsene du trenger for å dyrke friske urter og spiselige blomster.Tommy Tønsberg er tidligere redaktør for Hageselskapets blad, Norsk Hagetidend. Kenneth Ingebretsen er gartner og driver sammen med Tommy planteskolen og nettstedet Garden Living. Begge er populære og kunnskapsrike foredragsholdere og forfattere av flere hagebøker. Andre bøker i serien Dyrk selv:GrønnsakerHagekalender