? Epler var hennes favorittOver 50 oppskrifter på kaker og desserter med frukt og bær, alt presentert med vakre foto. Det er nesten så du kjenner duften og smaken av solmoden frukt. Foruten alle oppskriftene på kaker, desserter, syltetøy, kompotter, fruktgrøter, mos etc. er det også en del fakta, historikk og tips blandet med forfatterens stemningsfulle bilder fra skog og kjøkken.Enten du har har din egen frukthage og ditt eget blåbærsted du kan høste fra, eller du kjøper disse herlighetene ferdigplukket i kurver og kasser i matbutikken eller på Bondens marked, vil du ha glede av denne boken. Den følger opp trenden med fokus på kortreist og økologisk mat og legger vekt på våre norske mattradisjoner. Lær deg å nyte og utnytte de fantastiske råvarene vi har i norske bær og norsk frukt. I Mormors frukt og bær går Kari Finngård enda en gang i mormors fotspor og presenterer en lang rekke oppskrifter på desserter og kaker med frukt og bær i hovedrollen. Mest vekt er det på oppskrifter med ep