Leketårn Paw Patrol Mighty Pups

Leketårn Paw Patrol Mighty Pups
Kategorier: , Pynt
1799 NOK
Kjøp nå

The Mighty Pups er klare for action!
Tårnet på dette ultimate hovedkvarteret er imponerende 83 cm høyt og fullpakket med action. Plasser Mighty Chase (figur inkludert) inn i heisen – og den kjører opp, lyder aktiveres og et skilt og en megafon spretter ut på siden av tårnet!

På platformen på toppen av Mighty Lookout Tower er det plass til alle seks Mighty Pups (hver selges separat). Plasser hver superheltvalp på plassen som lyser opp og har samme farge som deres uniform!

Med periskopet har barna det perfekte utkikkspunktet til å hjelpe til med å se hvor i Adventure Bay det er problemer! Når problemet er oppdaget kan du trykke på kontrollpanelet for å aktivere lyd og lys, og du hører Ryder gir valpene deres oppgave. Lysene på platformen blinker, og velger den rette valpen for jobben. Fest en av de inkluderte klipsene på Chase og send ham rundt på tårnet og ned zip line'n! Åpne luken i bunnen av Mighty Tower for å slippe Chase ned til hans Mighty Vehicle bil (inkludert) og trykk på håndtaket for å sende ham rett ut i action!

Det er plass til alle seks Mighty Pups kjøretøyene (hver selges separat) i bunnen på Mighty Lookout Tower, så samle hele Super PAWs teamet for mer helteoppdrag! Ta med action og begeistringen fra TV-serien hjem med PAW Patrol Mighty Pups Super PAWs Mighty Lookout Tower!