I GODT SELSKAP er boken om historien, om menneskene bak, og om bygningen Ekebergrestauranten. Men mest av alt er den en vandring i velsmakende mat og vin og en mulighet til å oppleve kvaliteten og stemningen før eller etter et besøk i den berømte bygningen. Menyer og oppskrifter er satt sammen av Bjørn Tore Furset og hans kollegaer ved restauranten, og på tross av spennende smaker, originale ingredienser og annerledes kombinasjoner, er dette mat de fleste kan lage hjemme på sitt eget kjøkken. Ekebergrestauranten i åsen over Oslo, er en av landets mest omtalte bygninger. Lars T. Backers minimalistiske mesterverk fra 1929 har blitt en del av byens historie og en del av Oslo . folkets identitet. Da bygningen sto i fare for å bli revet på midten av 90 . tallet, var engasjementet enormt. Resultatet av den prosessen som ble satt i gang, er i dag synlig nesten uansett hvor i byen du befinner deg; Den ærverdige, gamle damen er pusset opp og modernisert, og lyser hvitt utover Oslo fra sin plassering over Lo-elvens os.