Hestetrening med utstyr og henger LEGO: Friends

Hestetrening med utstyr og henger LEGO: Friends
Kategorier: , Pynt
399 NOK
Kjøp nå

 

La barna øve seg på å bygge samtidig som de får utløp for sin kjærlighet til dyr med LEGO® Friends Hestetrening med utstyr og henger (41441). Den fargerike byggeleken består av bil, hestehenger, stall, trillebår, to minidukker og en lekefigur av en hest og et føll.En god start4+ settet er fullt av detaljer som sikrer at små barn får en hyggelig lekeopplevelse. Hver pose inneholder klossene til en modell og en figur, og dermed kan barna leke etter hvert som de bygger!

• Inneholder minidukker av Stephanie og Emma fra LEGO® Friends, en lekehest med bevegelig hode og et lekeføll. Hver klossepose inneholder en figur, så rolleleken kan begynne så snart den første posen er åpnet!
• Lekesettet inkluderer en bil LEGO® Friends figuren kan kjøre, en henger til hesten, en stall med tilbehør for å stelle hesten, hindre og longeringsline barn kan bruke for å lære hesten å gå rundt på banen.
• Kjenner du et barn som er fire år eller eldre og har et belønningsskjema fullt av stjerner? Belønn barnet med en kreativ gave som gir byggetrening og timevis med underholdning. Settet passer også godt til bursdag og jul!
• Bilen og hengeren er 5 cm høy og 20 cm lang, og LEGO® Friends gårdsbygget er 11 cm høyt og 15 cm bredt – passe stor til å vise frem.
• LEGO® 4+ sett inneholder startklosser slik at byggingen kommer raskt i gang. Enkle bildeinstruksjoner sørger for at også barn som ikke har knekt lesekoden ennå, kan bygge.
• Lyst til å gi barn en enda morsommere byggeopplevelse? Gi dem Instructions PLUS, en digital byggeveiledning som inneholder verktøy for zooming, rotering, visning og lagring.