Galtvort: Polyksir-trøbbel LEGO: Harry Potter TM

Galtvort: Polyksir-trøbbel LEGO: Harry Potter TM
Kategorier: , Pynt
269 NOK
Kjøp nå

Bland en mektig polyksir, ta en slurk og ... transformer! Bli med når Harry Potter™, Hermine Grang og Ronny Wiltersen lager den magiske eliksiren på Galtvorts bad, og la deg overraske av resultatet! Settet byr på andre overraskelser også: en hemmelig tunnel under vasken, en eksklusiv, gullfarget jubileumsminifigur av Harry Potter samt to tilfeldige trollmannskort-samlerfliser. Unge hekser og trollmenn kan bli med når Harry Potter, Hermine Grang og Ronny Wiltersen lager polyksir. Når Harry og Ronny drikker eliksiren, forvandles de til Vincent Krabbe og Grylius Gurgel. Det er bare å vri på minifigurhodene så de alternative ansiktene vises, og sette på det tilhørende hårelementet.

• Settet er 8 cm høyt, 12 cm bredt og 6 cm dypt og kan enkelt kobles sammen med LEGO® Harry Potter™ Mysteriekammeret på Galtvort (76389) for enda mer lek og moro.
• Dette settet er en del av en serie med modulære sett med autentiske detaljer, som barn kan bygge, kombinere og sette sammen for å skape sin egen Galtvort-modell.
• Inkluderer en eksklusiv gullfarget minifigur av Harry Potter™ som markerer tjueårsjubileet for LEGO® Harry Potter. Settet inkluderer også to tilfeldige trollmannskort-samlerfliser (av til sammen 16).