Denne boken er for deg. For deg som skal ha fest. Fest med god mat.Gjør helhetsinntrykket mer spennende med enkle grep. La menyen speile et formål, en intensjon. Hva slags smaksopplevelser har du i tankene for dine gjester, og når skal den inntreffe? Følgende temaer finner du i boken:- Fingermat til bobler- Øl & mat- høstgrytefest- brød- Den store viltmiddagen- ostekveld- det nye julebordet- fisk og skalldyrsfest - vinter- nyttårsaften- asiatisk festmeny- Påske- sofasnacks- plukk & fang- konfirmasjonen- sommerfest- pølsefest gourmet- 10 kulinariske partybudJørgen Kolderup er født og oppvokst i Son, hjørnetannen i Oslofjordens perlerad av vakre destinasjoner. Inspirert av årets festdager, sesongenes gang og førsteklasses råvarer har han nå ført sin andre kokebok i pennen. 16 lekre kapitler dedikert til uimotståelig festmat.Jørgen har gjort seg bemerket for sine kokkeferdigheter i både innland og utenland, og begynte i høst som kjøkkensjef på Harahorn i Hemsedal.