Familie med campingbil LEGO: DUPLO Town

Familie med campingbil LEGO: DUPLO Town
Kategorier: , Speil og veggpynt
399 NOK
Kjøp nå

Familie med campingbil LEGO: DUPLO Town (Lego):

LEGO® DUPLO® By Familie med campingbil (10946) byr på utallige aktiviteter og læringsmuligheter som foreldre og barn kan utforske sammen.Rollespillbasert utendørsmoro for hele familienBli med smårollingen din på campingtur i skogen, hvor dere kan kose dere med gøyale familieaktiviteter. Tre søte figurer får plass i campingbilen, og taket kan tas av for enkel tilgang til interiøret. Alt utstyret får plass på taket, og så er det bare å kjøre forsiktig til leirplassen. Stoffteltet er lett å sette opp, dere kan dra på en spennende kanotur på elven, og etterpå kan dere samles rundt leirbålet og lage te og hygge dere med allsang og gitarspill. Ikke glem å knipse bilder til familiealbumet!

• Dette lekesettet gir små barn utallige muligheter for leken læring med gøyale aktiviteter, og foreldre kan være med når barna deres når viktige milepæler i utviklingen sin. Passer for barn fra to år og oppover.
• Lekesettet er i utgangspunktet 14 cm høyt, 7 cm bredt og 9 cm dypt, men kan settes opp på flere forskjellige måter og også brukes sammen med andre LEGO® DUPLO® sett.
• Byggeinstruksjonene inkluderer en gøyal bildehistorie med elementer fra settet. Det gir en ekstra morsom og kreativ byggeprosess og spennende, fantasifull lek.