Interiørbøker hos Auksjonsboden

Alt innen interiør

Interiørbøker og andre tips til interiør får du hos oss i Auksjonsboden. Vi har både nye trender og retro design så du kan kombinere og bytte mellom ulike uttrykk. Du trenger ikke all verdens i budsjett for å endre uttrykket på et rom så tenk kreativt og les resten hos oss. Er det noe du ikke finner, så tips oss gjerne. Vi skaper interesse for design hos deg som egentlig ikke er så opptatt av interiør og inspirasjon til den allerede designbevisste.

Dekorasjoner hjemme kan være så mangt og bare fantasien setter grenser. Du kan kjøpe noe eller lage noe selv, eller mikse kjøpt med noe selvlagd.

Sett fantasien fri

Interiørbøker om interiørdesign kan gjøre en sliten leilighet om til en pen leilighet. Bøker og tilbehør finner du hos oss, vi har alt du trenger for å skape noe nytt og eget.

Leser du interiørbøker kan du lære deg grunnleggende teknikker for interiør. Begynn i det små om du føler deg litt usikker og husk at det tar tid å få teken på det. Les og boligannonser så får du gratis inspirasjon og siste nytt av trender.

En bratt læringskurve

Tips til interiør og alt annet finner du hos oss i Auksjonsboden. Ta det første skrittet til å lage din egen stil og ikke vær redd for å bruke fantasien. Begynn i det små og regn med en bratt læringskurve. Vær tålmodig så vil du snart bli belønnet og det kjennes godt å sette sitt eget personlige preg på hjemmet.

Når man ser på TV kan man få inntrykk av at man blir født interiørdesigner. Det krever tålmodighet og kunnskap så hvorfor utsette det? Hos oss finner du bøker og alt du trenger for å komme i gang. Start i det små og jobb på deg mer selvtillit på veien til et nytt hjem.