Tastatur, headset, mus & matte 4-i-1 kit

Tastatur, headset, mus & matte 4-i-1 kit
Kategorier: , Pynt
1199 NOK
Kjøp nå

Komplett sett til gameren!
Her får du en god samlepakke som passer alt fra vordende til mer erfarne spillere. Settet inneholder tastatur (med LED-lys og mekaniske taster), en responsiv mus, svær musmatte og et behagelig headset.

Tastatur
Mekanisk tastatur med flerfarget LED-belysning (RGB LED), med diaphragm-switcher. 25-tasters anti-ghosting sørger for at en hver kom mando blir registrert. Ergonomisk S-design gjør at man kan drive e-sport i timevis uten unødvendig belastning på fingre og håndledd.

Mus
Optisk mus med flerfarget LED-belysnng (RGB-LED). Ekstrem nøyaktighet takket være den optiske sensoren (Avago 3050) som støtter opp til 4000 DPI. LED-lys med flere modus. Du kan velge mellom 2 statiske og en responsiv modus, hvor lyset aktiveres ved hvert klikk. For å bytte mellom lysmodusene trykker man scroll-hjulet og klikker framoverknappen på siden.

Sidepanelet på musen kan byttes (følger med ekstra), så du kan bygge opp musen etter din ergonomi og om du er høyre- eller venstrehendt.

Musmatte
Ekstra stor musmatte som "aldri går tom for plass", selv under hektiske situasjoner. Matten har et komfortabelt stoff som er mykt men likevel opprettholder presise musebevegelser. Musmatten har en LED-belyst kant. Den kobles til med USB, og har en kontrollerknapp for å bytte mellom de ulike lysmodusene. Musmatten måler 450 x 400 x 4mm.

Headset
Hodetelefon, spesielt egnet for spilling. Massive høyttalerelementer på hele 57mm sørger for en intens lydopplevelse. Selvfølgelig har også hodetelefonene LED-lys. Øreputene er laget av syntetisk skinn, og sørger for god komfort under lange spilløkter.

  • Størrelse tastatur: 440x133x30mm
  • Vekt tastatur: 653g
  • Størrelse mus: 68x122x45mm
  • Vekt mus: 100g
  • Størrelse musmatte: 450x400x4mm
  • Vekt musmatte: 418g
  • Nordisk oppsett