Auksjonsboden - Din guide til auksjoner i Norge

Spennende auksjoner hver dag

Det er noe eget med å gå på auksjon. Man kan få tak i alle slags gjenstander, og her hos Auksjonsboden kan du finne aksjoner som lar deg gjøre et kupp. Vi følger med på Auksjon Norge, og det er ingen grenser for hva du kan by på.

Det er mye som kan auksjoneres bort. Drar du på en klassisk auksjon i Oslo kan du finne kunstverk og antikviteter, men du kan også følge med på når politiet eller namsmannen har auksjoner. Her kan du by på gjenstander som har blitt beslaglagt, eller konkursbo som må under hammeren.

Mange ganger har auksjonarius satt en minstepris, men det finnes også auskjoner hvor første bud er én krone, og da er det bare fantasien som setter grenser for hvor billig det blir.

Gode grunner til å handle på auksjon

  • Originale, spennende gjenstander som du ikke finner andre steder
  • Muligheten for å gjøre et kjempekupp
  • Spillet rundt auksjoneringen er underholdende i seg selv

Forskjellige auksjonsformer

De fleste auksjoner du finner hos Auksjonsboden er av den engelske typen, hvor man begynner på et minstebeløp. De som er interesserte byr høyere og høyere, helt til bare en av dem står igjen. En annen form er hollandsk auksjon, hvor gjenstanden har en høy pris i utgangspunktet. Auksjonarius vil senke prisen litt etter litt, helt til noen synes prisen er akseptabel. Dette er en form for auksjon Norge opplever oftere enn du tror.

By på spennende auksjoner hjemmefra

Auksjon på nett har blitt mer og mer populært, og siden du har tilgang på en mengde auksjoner, kan du by på mange gjenstander samtidig. Mange gjør dette til en jobb, og spesialiserer seg på å finne billige gjenstander online som de kan selge.

Det er bare fantasien som setter grenser for hva som kan selges som Auksjonsgjenstander. Noen ting er likevel vanligere, og særlig verdifulle antikviteter og kunst selges primært på denne måten. Konkurs- og dødsboauksjoner kan selge alt mulig, og det er gjerne her du kan gjøre fantastiske kupp på nyere ting.

Finn spennende ting hos Auksjonsboden

Det kan være vanskelig å navigere i alle de forskjellige auksjonsformene som finnes, og her hos Auksjonsboden ønsker vi å hjelpe deg. Følg gjerne med på nyheter fra oss, vi prøver hele tiden å finne nye og spennende auksjoner for både entusiaster og nybegynnere.

En auksjon i Oslo som lenge var svært populær, var bilauksjonen på Ensjø. Denne ble flyttet til Fornebu for noen år siden, og her kan du gjøre kupp på biler som har blitt beslaglagt av politiet, eller som er deler av konkursbo og må selges raskt.

Auksjonsboden gir deg tips

Her hos Auksjonsboden.no ønsker vi å holde deg oppdatert på auksjoner i Norge. Det er mye spennende du kan finne om du handler på auksjon. Enten du er ute etter å skaffe en spesiell gjenstand, eller om du ønsker å prøve deg på å tjene penger på kjøp og salg, så vil vi være din guide til auksjoner. Vi ønsker også å formidle at det er morsomt og spennende å gå på auksjon, og at opplevelsen av en heftig budrunde kan få selv det mest garvede pokerfjeset til å dra på munnviken. Ikke bare er det en glimrende måte å selge brukte, verdifulle gjenstander på, men det gir også glede til konkurranselystne mennesker som elsker å gjøre en god handel.